Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Zatrazite ponudu
Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Zatrazite ponudu

ČELIČNI PROFILI JENSEN

Jansen sustav čeličnih profila posebno je prikladan za korištenje na svim projektima koji su podložni čestoj upotrebi na javnim, komercijalnim i industrijskim zgradama, školama i bolnicama, sportskim i servisnim centrima i slično.

Obzirom na njegova materijalna svojstva, Jansen sustav čeličnih profila posebno je prikladan za korištenje na svim projektima koji su podložni čestoj upotrebi na javnim, komercijalnim i industrijskim zgradama, školama i bolnicama, sportskim i servisnim centrima i slično.

Širok raspon sustava vrata I prozora sa I bez prekida termičkog mosta koristi se mnogobrojim prednostima čelika kao materijala,te pokriva I standardne I kompleksne, specijalne zahtjeve. Čelik je robustan I mehanički otporan materijal koji otvara nove mogućnosti u pogledu protupožarnosti, protuprovalnosti, zvučne izolacije, strukturnog dimenzioniranja te još mnogo toga.

Čelični Jansen fasadni sustavi temelje se na prednostima čelika i pružaju mogućnosti horizontalnog i vertikalnog ostakljenja. Čelični fasadni sustavi pružaju arhitektima i izvođačima  mogućnost zadovoljavanja zahtjeva za termičkom i zvučnom izolacijom te protupožarnih zahtjeva, istodobno zadržavajući jednoličan izgled.