ČELIČNI PROFILI JENSEN

Jansen sustav čeličnih profila posebno je prikladan za korištenje na svim projektima koji su podložni čestoj upotrebi na javnim, komercijalnim i industrijskim zgradama, školama i bolnicama, sportskim i servisnim centrima i slično.

Obzirom na njegova materijalna svojstva, Jansen sustav čeličnih profila posebno je prikladan za korištenje na svim projektima koji su podložni čestoj upotrebi na javnim, komercijalnim i industrijskim zgradama, školama i bolnicama, sportskim i servisnim centrima i slično.

Širok raspon sustava vrata I prozora sa I bez prekida termičkog mosta koristi se mnogobrojim prednostima čelika kao materijala,te pokriva I standardne I kompleksne, specijalne zahtjeve. Čelik je robustan I mehanički otporan materijal koji otvara nove mogućnosti u pogledu protupožarnosti, protuprovalnosti, zvučne izolacije, strukturnog dimenzioniranja te još mnogo toga.

Čelični Jansen fasadni sustavi temelje se na prednostima čelika i pružaju mogućnosti horizontalnog i vertikalnog ostakljenja. Čelični fasadni sustavi pružaju arhitektima i izvođačima  mogućnost zadovoljavanja zahtjeva za termičkom i zvučnom izolacijom te protupožarnih zahtjeva, istodobno zadržavajući jednoličan izgled.