Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Zatrazite ponudu
Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Zatrazite ponudu

PVC PROZORI

PVC prozori su proizvedeni na način da prkose svim vremenskim uvjetima i naglim promjenama vremena pružajući uvijek maksimalnu otpornost.

Današnji moderni PVC prozori svojim elegantnim linijama, različitim nijansama boja i vrstama i tonovima ostakljenja značajno doprinose estetskom izgledu objekta, čime unose dio Vaše osobnosti i individualnosti. 

Prednosti PVC prozora su dobar omjer cijene i kvalitete te lako održavanje.

PVC prozori dostupni su u dvije serije:

KÖMMERLING 76 MD

KÖMMERLING 76 MD nudi sve što se traži od modernih prozora: sustav s tri brtve i 6 komora.

Uz ugradbenu dubinu od 76 mm KÖMMERLING 76 MD ispunjava i nadmašuje sve suvremene zahtjeve te je najbolji sustav u svojoj kategoriji. Inovativni dizajn omogućuje ugradnju trostrukog ili specijalnog funkcionalnog ostakljenja debljine do 50 mm.

Zahvaljujući inteligentnim tehnološkim rješenjima, profesionalna ugradnja je brza, čista i jednostavna.

Već u standardnoj izvedbi sustav ispunjava uvjete niskoenergetske gradnje – Uf vrijednost = 1.0 W(m²K). Tu su i dodatne prednosti: veća kvaliteta stanovanja, štednja energije i sigurnost.

KÖMMERLING 88

KÖMMERLING 88 je sustav prozora i vrata koji je  energetski znatno učinkovitiji od usporedivih sustava profila na tržištu, dugovječan je i krajnje jednostavan za održavanje, pa ćete vi i vaša obitelj još dugo uživati u vašim novim, jedinstvenim prozorima i vratima.

Kömmerling 88 ispunjava zahtjeve pasivne gradnje već u standardnoj izvedbi i tako nam svima pruža mogućnost da na jednostavan način damo svoj doprinos smanjenju emisija CO2.