Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Zatrazite ponudu
Zatražite ponudu

Zatražite ponudu

Zatrazite ponudu

PVC ULAZNA VRATA

PVC vanjska vrata načinjena iz profila KÖMMERLING  vrhunske su kvalitete i dizajna.

PVC Ulazna vrata dolaze u verzijama s otvaranjem prema unutra i prema van.

Osim raznolikih mogućnosti strukturiranog ostakljenja, dizajn možete obogatiti i ugradnjom prefabriciranih dekorativnih panela.

Cjelokupnu ponudu dekorativnih PVC modela možete pofledati na sljedećem linku: Grad export hr

PVC ulazna vrata dostupna su u dvije serije:

KÖMMERLING 76 AD

KÖMMERLING 76 Ad nudi Vam sve prednosti modernih prozora. Sistem Ad sa pet komora i dubinom od 76 mm privlači modernim dizajnom i savršenim proporcijama profila.

Od funkcije, građevinske fizike i kvalitete izolacije do zaštite okoliša i očuvanja vrijednosti ispunjava današnje, a naročito buduće zahtjeve. Konstrukcija KÖMMERLING 76 Ad-a oblikovana je toliko inovativno da se mogu ugraditi moderna trostruka ostakljenja ili specijalna namjenska stakla do 48 mm debljine.

Zahvaljujući inteligentnim tehnikama učvrščivanja ugradnja od strane stručnjaka je brza,čista i bez velikog napora.

Već kao standardno izvođenje,sistem ispunjava zahtjeve za kuće sa niskom potrošnjom energije -Uf-vrijednost = 1,1 W/(m²K).

KÖMMERLING 88

Vanjska otvaranja ulaznih vrata se koriste u komercijalnom sektoru iz sigurnosnih razloga, te također u privatnim kućanstvima u skučenim ulaznim situacijama.

Sistem vrata KÖMMERLING 88 karakterizira  visoku sigurnost, izvrsnu toplinsku izolaciju, odličnu čvrstoću i visoku statiku. U ovom 6-komornom sistemu, unutrašnje i vanjske izolacijske komore izoliraju od hladnoće i topline. Velike dimenzije ojačanja čine čvrst, zatvoreni okvir. Kutevi krila su ojačani zavarenim kutnim spojnicama, koji su povezani ojačanjem.

Oni apsorbiraju sile savijanja i torzije – npr.  prilikom pokušaja provale- i razgrađuju ga preko cijelog okretnog čeličnog okvira. Sa posebnim okovima, sigurnost se može dodatno povećati. Mogu se proizvoditi jednokrilna i višekrilna ulazna vrata.